Website erstellt von uns

Transporti Kufomave 24 Pikellimi

ME PERVOJ MBI 25 VJEQARE -TRANSPORTI KUFOMAVE NGA GJITHË EUROPA NËN MARKETINGIN TË MEDIA PRESENT

A. Krasniqi GmbH

Transporti Kufomave Pekellimi është  një ndërrmarje për transportin e kufomave e regjistruar dhe e akredituar që ju mbështet 24 orë çdo ditë. Mund ti kontaktoni në çdo kohë që të ju ndihmojnë që sa me lehtë të menaxhoni transportin e kufomave për në vendlindje.

 

 

Në mënyrë të besueshme, me respekt dhe në përputhje me ligjin, organizojn dhe kryejn transportin e kufomave  nga Gjermania dhe vendet e tjera Evropiane,  për në vendlindje duke përfshirë ShqipërinëKosovënMalin e Zi, MaqedoninëSanxhakun dhe Luginën e Preshevës

Transpor kufomash nga Gjermania
Transporti kufomave

SHTETET, KU BËJM TRANSPORTIN E KUFOMAVE

Transferimi i kufomave në Kosovë

Transferimi i kufomave në Shqipëri

Transferimi i kufomave në Maqedoni

Transferimi i trupave në Mal të Zi

Transferimi i kufomave në Luginën e Preshevës

Transferimi i kufomave në Sanxhak

LÄNDER, IN DIE WIR LEICHENTRANSPORT FÜHREN

Leichenüberführung nach Kosovo 

Leichenüberführung nach Albanien 

Leichenüberführung nach Mazedonien

Leichenüberführung nach Montenegro

Leichenüberführung nach Presevo Tal

Leichenüberführung nach Sanxhak

 Kontakt

Tel.: 089 20571770

info@media-present.com

WERBEAGENTUR

MEDIA PRESENT

Firmensitz

A&J GmbH

Andernacher Str.48

80993 München

Showroom

Wilhelmine-Reichard-Straße 7

80935 München

Öffnungszeiten

Montag 9-12 und 13-18 Uhr
Dienstag 9-12 und 13-18 Uhr
Mittwoch 9-12 und 13-18 Uhr
Donnerstag 9-12 und 13-18 Uhr
Freitag 9-12 und 13-18 Uhr
Samstag 9-12 Uhr nach Vereinbarung

So findet man uns


Überblick unsere Leistungen

 • Grafikdesign
 • Werbeartikel
 • Druck
 • Beschriftungen
 • Leuchtreklamen
 • Arbeitskleidung
 • Website
 • Social Media
 • Fotografie
 • Videomarketing
 • Bestellungssysteme
 • Kassensysteme